Moderator: Moderator

W tym roku wg mnie Armin zasluzenie zdobyl tytul najlepszego dja (za cover swojego hitu "Communication (Part 3)" i istna perelke: "Rush Hour"). Ma dodtakowo swoj styl, mocno rozpoznawalny. 

Dwa, nie mozecie patrzec na trance tylko od strony ASOT'ow. Fakt jest najbardziej popularna audycja tranceowa, kiedys byla najlepsza w e wczesniejszych latach. Poszperajcie w necie, posluchajcie ah.fm, etn.fm.. zobaczycie ze jest bardzo duza ilosc zajebistych walkow ktorych nie slyszeliscie, ale porownujac poprzednie lata do mijajacego roku.. to kiedys trance byl lepszy, ale nie ma sie co dziwic. Wracajac do asot'a to teraz armin bardziej sie przylozyl do promowania tych nie znanych dj - i bardzo dobrze, tylko jakby jeszcze wybieral te dobre produkcje. A gdzie ta muzyka teraz dazy? Mamy teraz dwa rodzaje trance'u progressive i uplift, jak dla mnie powstanie jeszcze trzecia. Mile dla ucha brzmienia, nie za wielki bas, nie za duzo tkz. upliftu - cos w stylu sunloungera. Wiecej bedzie progressive'u, pozniej czego innego. Ale kazdy rok przynosi co innego, moze akurat w tym roku dj'eje zaprezentuja nam jeszcze lepsze pomysly? Tego sie dowiemy w nastepnych latach!
)
Asteski napisał(a):No niestety, tez o tym gdzies czytalem - ze czas dla Trance'u na wyjscie w droge komerchy wlasnie sie zaczyna. Po wczorajszym notowaniu bylo to dobitnie widac. No coz, mi tma to zwisa, ja mam swoja muzyke i Armina nie uwazam za Boga (jak czesc "pseudofanow") bo poprostu komercha od niego zajezdza
B0BS0N napisał(a):Tylko zauwaz ze np. Schulz czy Menno nie staraja sie na sile zdobyc popularnosci.

B0BS0N napisał(a):Jest wielu DJ zachowujacych klase, ale promowanie "hitow" w stylu Big Sky, Let go, New York City to juz przesada, tym bardziej ze traca na tym inni swietni wykonawcy (np. Lange, Markus Schulz, Deadmau5, DT8, Super8 & Tab), ktorych utworow nie bylo w Top 20 armina
Asteski napisał(a):No coz, mi tma to zwisa, ja mam swoja muzyke i Armina nie uwazam za Boga (jak czesc "pseudofanow" ) bo poprostu komercha od niego zajezdza
B0BS0N napisał(a):A czy "Rush Hour" to jest taka perelka ? Jak dla mnie nadaje sie conajwyzej do Fify i na hymn Euro 2007 u-21, a nie na Top 20 2007 roku.

No niestety, tez o tym gdzies czytalem - ze czas dla Trance'u na wyjscie w droge komerchy wlasnie sie zaczyna. Po wczorajszym notowaniu bylo to dobitnie widac.
Asteski napisał(a):
No coz, mi tma to zwisa, ja mam swoja muzyke i Armina nie uwazam za Boga (jak czesc "pseudofanow" ) bo poprostu komercha od niego zajezdza
Bzdury, Armin nie jest tworca komercyjnym... A w swoich ASOTach promuje wielu mlodych tworcow. Radze Ci nie obrazac fanow Armina, po co Ci to. Armin zrobil dla muzyki trance wiecej, niz moze sie to nawet wydawac. Ilu artystow w ogole nie zaistnialoby w swiecie gdyby nie jego audycja. Wielu zaczynalo swoja kariere wlasnie w ten sposow. A dla milionow sluchaczy, ASOT byl i jest wyznacznikiem tego, co sie w muzyce aktualnie dzieje.

B0BS0N napisał(a):Jak dla mnie nadaje sie conajwyzej do Fify i na hymn Euro 2007 u-21
B0BS0N napisał(a):ciebie komercja to podrabianie produkcji innych DJ
BartSimpsons napisał(a):VerTax napisał(a): Wg mnie komercja jest to granie tylko i wylacznie dla forsy,
Zgadzam sie z toba w 100%.. wiec dlatego ARMIN nie tworzy muzyki komercyjnej!

B0BS0N napisał(a):A co do slynnego juz Big Sky, to wiem ze nie Armin glosowal w top 20, ale kiedys nie bylo w jego audycji na szczytach list przebojow komercyjnuch utworow, bo ich nie gral tak czesto, jak robi to teraz

BartSimpsons napisał(a):B0BS0N napisał(a):A co do slynnego juz Big Sky, to wiem ze nie Armin glosowal w top 20, ale kiedys nie bylo w jego audycji na szczytach list przebojow komercyjnuch utworow, bo ich nie gral tak czesto, jak robi to teraz
Jesli mowa o yearmix'ach to znasz odpowiedz, ale podaj mi przyklady w jego cotygodniowych audycjach, komercyjnych utworow? bo ja takowych nie widze, poki co widzimy w nich tylko nowe produkcje dj jednych bardziej drugich mniej znanych.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość