Moderator: Moderator

Kabra napisał(a):Tak szybko Przeciez 2008 wyszla pod koniec wrzesnia. Dziwne to dla mnie, jak mozna robic taka kompilacje na poczatku roku, przeciez jeszcze tyle swietnych kawalkow moze wyjsc
Kabra napisał(a):Imo armin leci tylko na kase, a ten album to bedzie kolejna szmira.
Kabra napisał(a):Chyba ze to jakas plota

fakt kwiecien troche wczesnie ale w poprzednich latach zawsze ta kompliacja wychodzila na przelomie kwietnia/maja wiec nie wiem czemu sie tak czepiacie i z gory zakladacie ze kolejna szmira
co to znaczy kolejna wogole
jak narazie wszystkie kompilacje ASOT staly na wysokim poziomie.
Sadzac po przewidywanej dacie rel'a, nie oczekuje jakiegos specjalnego szalu :-|
no sory ale to jest takie czepianie sie, zrobila sie moda zeby jechac na Armina tylko dlatego ze zaczal bawic sie w komercje i teraz za nim cos wyda to jest zle... tez nie lubie komercji ale jesli ASOT 2009 to ma byc szmira to tylko przez trackliste, a skad wiecie jaka bedzie ze juz z gory oceniacie to. Dajcie troche na looz z tym czepianiem sie wszystkiego co Armina

Dobrze powiedziane
4yl@ napisał(a):Sadzac po przewidywanej dacie rel'a, nie oczekuje jakiegos specjalnego szalu :-|
A inne nuty z pozniejszego 2009 roku beda zapewne na ASOT 2010....

Armind napisał(a):B0BS0N napisał(a):IMO kompilacje ASOT zawsze byly najlepsze w swojej klasie "VA".
Od 2004 roku stoja na genialnym poziomie i zadna inna seria nie moze sie rownac z kompilkami Armina
Mam nadzieje, ze to zart.

hahaha
To dla niego jak 1% ze zwrotu z podatku
4yl@ napisał(a):Nikt nie stwarza problemow na sile, po prostu sie wypowiadamy tak jak uwazamy na ten temat, od tego jest forum :-)
Jakby Armin wydal nowy utwor brzmiacy jak stary trance, to byscie gadali, ze to nie w modzie, jakby wydal nute, ktora jest dobra, ale z wokalem, to byscie narzekali, ze robi za duzo vocal trance, a jakby sie zesral na rzadko, to byscie sie rzucali, ze nie na twardo i odwrotnie....

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość