A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
Jochena Millera nigdy za wiele, zwlaszcza jesli tworzy dobre produkcje A tego jeszcze nie slyszalem, dlatego dzieki Kanes.
Jezzuuuuu! Najpierw Face Value, nastepnie Perfect Chase a teraz Many Years... Jochen Miller ostatnio rozpieszcza moje uszy, w cudowny sposob. Brawa dla Jochena!
Ostatnio edytowano 2009-01-20, 13:25 przez Dino, łącznie edytowano 1 raz
e: Kanes jestes mistrzem!! normalnie kocham cie juz za ta wrzutke kawalek mega mega dobry coz dla mnie teraz Jochen jest numerem jeden. kto nie ma niech zasysa bo na prawde warto. 15/10 !!!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowano 2009-01-20, 03:22 przez navelbina, łącznie edytowano 1 raz
Perfekt Chase jest boskie :-) Zobaczymy jak to, oceny innych bardzo i to bardzo zachecja. :-)
Sorki za brak edita :-P ..... zapomnielm bo szczeze nutka nie bardzo przypadal mi do gustu Perfekt Chase to to nie jest, choc trzeba przyznac ze ten numer taki bardziej energetyczny 6/10.
Ostatnio edytowano 2009-01-27, 12:09 przez peterwhite, łącznie edytowano 2 razy
Widze po opiniach ze utworek warty pobrania :-D download a pozniej ed :-P swietna produkcja piosenka odrazu mi sie spodobala :-D dzieki wielkie za upka :-)
Ostatnio edytowano 2009-01-26, 10:24 przez grand, łącznie edytowano 1 raz