A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
...kawalek mily dla ucha...przyjemnmy vocal choc faktycznie troche vocalne wstawki Faithless do jakich przyzwyczaili po pewnym czasie staja sie monotonne ...ale 9/10
Ostatnio edytowano 2009-03-06, 21:41 przez chemia82, łącznie edytowano 1 raz
EDIT:
Po pierwsze po kilku przesluchaniach mialem dosyc paplaniny tego czarnego typka (jesli dobrze kojarze), a po drugie to oprocz pierwszego calkiem fajnie :-P
Ostatnio edytowano 2009-03-03, 17:45 przez kwiacior, łącznie edytowano 1 raz
e: ĹWIETNE ĹWIETNE ĹWIETNE !!!!!
kawalek repezentuje baaardzo wysoki poziom, Mark Knight przynajmniej w moim odczuciu nie staral sie zbytnio ale widac, ze zaczyna pokazywac co potrafi, to co zrobil tu z wokalem casandry nie zostawia wiele do zyczenia. dla mnie bomba. wielkie dzieki za ta wrzutke!! i kto nie ma niech pobiera bo na prawde warto.
Ostatnio edytowano 2009-03-04, 23:36 przez navelbina, łącznie edytowano 1 raz
Nie znam walka, a wiele osob mi go polecalo, wiec sprawdze Ciekawe, czy slusznie usuneli z TR jako "house"
Edit:
No trance to to nie jest A co do walka, to calkiem ciekawy klimacik i wokal Ciekawy jestem jak to brzmi w oryginale Calkiem spoko ogolnie ... 7,5/10
Ostatnio edytowano 2009-03-08, 22:22 przez B0BS0N, łącznie edytowano 1 raz