A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
Nutke slyszalem juz dawno, ale oryginalu niema. Vokal M :-o IAZGA , najlepszy (jak dla mnie) vocal trance w tym roku. 10/10. i wielkie dzieki dla Ciebie ;-) .
a jaka to jest jakosc?? bo mam dziwna dosyc ale rowniez 4 mixy??
E: mam to samo...
a kto mi wyjasni jaka jest roznica w tresci pomiedzy club mix a original, czy moze sama dlugoscia sie roznia, nie wiem ktora wersja jest zajebist***
Ostatnio edytowano 2008-08-17, 20:34 przez kanil89, łącznie edytowano 2 razy
Nutka jest jedna z lepszych jakich juz dawno nie slyszalam, ktore posiadaja vocal.
Nie slyszalam innych remixow, ale wydaje mi sie, ze nic nie pobije orginala. i tego sie trzymam. polecam ta nutke wszystkim (;
Sam nie wiem czy zabrac sie za sciaganie, bo skoro to tak genialna nuta - znowu nie bede w stanie nic zrobic oprocz sluchania muzy non stop :-)
...:EDIT:...
No i stalo sie Oliver Smith rmx powala na kolana Ale takze respect dla wersji Paul'a !
Ostatnio edytowano 2008-08-18, 20:14 przez Kamido, łącznie edytowano 7 razy
oryginal slyszalem i moge powiedziec ze wgniata w fotel znakomity wokal Julie i super melodia. takie klimaty to ja lubie :-D . ciekaw jestem czy te remiksy tez sa takie dobre...