Moderator: Moderator

Pierwsza 10 to "klika" z GT
Kto sie dobrze rozreklamowal ten byl wyzej 

"

Znowu by sie wszyscy tam na mnie rzucili tak jak na czacie i tyle by z tego bylo. Nie chcialem zaczynac jakiejs wojny z wami. Dlatego napisalem ogolnikowo. Chcialem pogratulowac zwyciezcy a o tych pozostalych osobach to po prostu postanowilem przemilczec. Nie wiem dlaczego mnie nazywasz hipokryta, napisalem i tu i tam ze mi sie set Garretta podobal i tak naprawde bylo. Moim zdaniem troche przesadzasz bo zadnych achow i ochow nie napisalem, wasza organizacje wcale nie wychwalalem, ze mi sie ogolnie konkurs podobal, wcale tez nie napisalem.
". Wiec tym bardziej nie rozumiem 
KAZO napisał(a):Lion set ELLE Ci sie nie podobal? To czemu zaglosowales na niego?
Bo nie mialem juz na kogo oddac glos. To se mysle: A oddam na ta dziewczyne, malo jest dj-ek na swiecie. Nawet nie wiedzialem jak grala i co grala, ale jednak oddalem glos, moja wina. Ale co do dwulicowosci to mysle ze juz dostatecznie wytlumaczylem. Moze i ten post u was wyszedl troche zbyt pozytywnie ale nie chcialem robic wzburzenia na forum. Wolalem zale zostawic i napisac na asot.pl
KAZO napisał(a):B0BS0N wspominasz o klice glosujacej na siebie, a sam glosowales na swoj setSpoko glos i tak sie nie liczyl
Zmarnowales go tylko.
Lion set ELLE Ci sie nie podobal? To czemu zaglosowales na niego?

Asteski napisał(a):A co do konkursy GT - zal.
KAZO napisał(a):B0BS0N wspominasz o klice glosujacej na siebie, a sam glosowales na swoj setSpoko glos i tak sie nie liczyl
Zmarnowales go tylko.

zalem bym uznal wiedze co niektorych odnosnie muzyki trance (ekhm)
wszystkie dzwieki nie kojarzace sie z trance sa "wixa" i nie przyswajacie Ich w ogole
Po co braliscie w takim razie udzial skoro to takie zalowe jest co?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość