Moderator: Moderator

), ale do muzyki nadaja sie rowniez rewelacyjne dzieki technologiom na dzwiekowce (Crystalizer, 24-bitowy przetwornik i CMSS-3D upscallujacy stereo do 5.1 nie na zasadzie: we wszystkich glosnikach gra wszystko to, co w pozostalych; system ten daje na tylne glosniki tylko poglosy i to opoznione o jakies 20ms, zas centralny sluzy za wyrownywanie srednich i wysokich tonow).
Slucham na niej plytek Audio i vinyli, radia oraz kaset nie uzywam.
Tyle ze zanim dorobilem sie tego (wcale nie tak wyczesanego) zestawu, minelo spoooro latek zmudnego zbierania zlotowek. Aha, mam jeszcze stary wzmacniacz Unitry ale ma zupelnie przestarzale wejscia na sprzet z zewnatrz, tak wiec jest tylko do ogladania
evoroot napisał(a):naprawde ciesze sie swietnym brzmieniem.

Agntx napisał(a):A miales mozliwosc odsluchu na normalnej karcie dzwiekowej? Od razu wtedy zmienisz zdanie co do "swietnego brzmienia"

eu_lue napisał(a):Mam pytanie odnosnie systemu CMSS-3D napisales ze tylne satelity w zestawach 5.1 graja ciszej, istnieje jakas mozliwosc zeby we wszystkich slyszec dzwiek o takiej samej glosnosci?
evoroot napisał(a):Tak bo mam kompa stacjonarnego tez dzwiek ze zintegrowanej karty w nim jak i dodatkowej ktora tez jest na PCI jest duzo lepszy ale.. z lapem czesto sie przemieszczam i czasami jest mi wygoniej. Ale nie mowie ze roznicy nie ma
W sumie sam nie slyszalem dzialania takiego rozwiazania, ale w testach userzy sa zadowoleni, a koszt nie jest wcale wiekszy, niz pelnoprawna X-Fi.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość