A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
09. Blake Jarrell Pres. Trasher - Hosoi (Simon & Shaker remix) vs. The Man With The Red Face (Saxophone) (AVB mash up) [hide] aa.4shareda/file/72625995/f9 ... sotpl.html [/hide]
Z tego Asota bezwzglednie najlepszym kawalkiem jest Dash Berlin feat. Cerf Mitiska & Jaren - Man On the Run, ktorego jak slucham to az mnie ciarki przechodza...To jest po prostu mistrzostwo...Trance na najwyzszym poziomie...Czysta poezja...Vocal mnie po prostu powala na kolana...Jesli ten utwor pojawi sie za niecaly tydzien na Armin Only to sie tam chyba rozplacze ze szczescia...Kolejna genialna produkcja Dash Berlin...Szkoda, ze narazie tylko RIP, ale dobre i to. Dzieki za upload.
ja tylko po Mat Zo,przeslucham jeszce raz i dam znac ,niestety zrywa mi polaczenie wiec nie sciagnalem i nie mam co oceniac,ale z tego co pamietam to byl dosc energiczny kawalek
Ostatnio edytowano 2008-11-23, 23:07 przez buurendj1, łącznie edytowano 1 raz