Jak zmienialy sie Wasze gusta muzyczne czego sluchaliscie czemu zaczeliscie sluchac tego, co sluchacie obecnie, od czego zaczynaliscie ... itp
Moderator: Moderator

Nastepnie uswiadomilem sobie ze kocham muzyke elektryczna a szczegolnie techno i zamiast traktowac ludzi z Love Parade jako swirow, zaczalem siez nimi troszke utozsamiac. Ogromny wplyw na ten stan rzeczy mial jeden utwor Members of Mayday- Culture Flash (2002). Potem to sie porobilo. 
Wtedy byla mania hh i rapu.... pamietam pierwszy tytul takiej waznej piosenki w moim zyciu to byla karamba
Wreszcie te wakacje :-? Sunrise
goscie w domu... a ja przy radiu sluchalam po nocy audycji na maxie ;D (sygnal byl slaby do cholerki jeszcze

, , tych wszystkich popowych kawalkow, oo i jeszcze Cbuul byl
).... Tak w wieku 15 lat, uslyszalem jakis kawalek Tiesta.. Nie pamietam dokladnie jaki, ale wiem, ze Tiesta, pewnie jakis komercyjny walek, ktory puscili w radiu
. Wiedzialem, ze to jest wlasnie to... Zaczalem szukac po necie jakis Trancowych utworow. Uslyszalem o audycjach TATW. Zaczalem tego sluchac, sluchalem tylko TATW, potem zakosztowalem ASOT'a i GDJB...

Creative napisał(a):Juz od najmlodszych lat siedzialem przy radiu i nagrywalem na kasete to co mi sie podobalo...

Creative napisał(a):Wiec... Juz od najmlodszych lat siedzialem przy radiu i nagrywalem na kasete to co mi sie podobalo...
Bodajze w 2001 roku zakupilem album Brooklyn Bounce - oczywiscie na kasecie
W 2007 doszly dramy i brejki, ktorymi zarazil mnie jeden z lepszych ziomkow i gothic rock. Tym drugim zarazil mnie drugi ziomek
Teraz bywa roznie, ale najwiecej siedze w tresach i chwala mi za to! 

Franzi napisał(a):Juz od najmlodszych lat siedzialem przy radiu i nagrywalem na kasete to co mi sie podobalo...
z radia mixowane ... cofalem tasme i nagrywalem tak aby bylo bez slow radiowego .. jak i zeby sie w miare "zgrywalo" hehe .. oczywiscie pewna role w moim zyciu odegraly klubbheads'y ... oj jeny ile tego bylo ... duzo sie wtedy zmienialo w muzyce ... i zawsze pamietam dostawalem kasete z klubbheads'ami a na niej jeden kawalek ala "tranceowy" i zawsze chcialem miec go calego i nigdy nie moglem znalezc .. az kiedys przyszla kaseta z dwoma takimi numerami .. z kumplem zaczelismy szukac wiecej takich kawalkow i tak dotarlem w pierwsze fazy powazniejszej i bardziej ambitnej muzyki elektronicznej ....poznalem szybsze rytmy zdecydowanie inne - drum n bass jungle ... the prodigy pierwsze albumy pendulum shy fx aphrodite wyloty na szybkich obrotach .. .. dotarlem do trance ... zaczalem sie zaglebiac poznawac na poczatku Johana Gielena od ktorego zaczely sie eventy.. Blank & Jones Atb ... pozniej poznalem Tiesto ... poznalem w sensie zaczelo sie sluchac nagle Jego muzyki i interesowac tym byl tez koncert w pozniejszym czasie ... pozniej dopiero Armin i reszta calej sielanki muzyki trance. lecz gry poszedlem kiedys na impreze na set Sonicvibe u mnie w miescie jakies ja wiem ? wiecej jak pol roku... zakochalem sie w techno ... no zagral takie numery ze nie dosc ze buzia usmiechnieta caly czas to trafilo do mnie konkretnie i pozostalem z tym do dzis... no baja po prostu wrzucam wszystko do jednego wora i tech-house techno minimal pozniej deep'y wkrena zaglebiam sie i poznaje szukam i slucham mnostwo .. 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości