Moderator: Moderator
ale mozesz sprobowac nastepnym razem:) )
Wiem czepiam sie szczegolow ale chyba to Ci sie przyda i nastepnym razem nie bedzie takich bledow 

han350 napisał(a):To z piwem... Ciekawe ale moze lepsze by bylo gdyby podniesc wyzej obiektyw i nie pokazywac dloni?

FLAJ napisał(a):han350 napisał(a):To z piwem... Ciekawe ale moze lepsze by bylo gdyby podniesc wyzej obiektyw i nie pokazywac dloni?
odczep mi sie od tej butelkii w ogole skad wiesz, ze to jest dlon?
![]()
(a w ogole z dlonia wlasnie lepsze, i to morze w oddali............)
![]()
nie marudz
uderz w stol a nozyce sie odezwa
hehe tylko czekalem az napiszesz ze marudze
No nie wiem ja mowie co uwazam z tego co juz sie nauczylem o fotografii 
han350 napisał(a):Hahaha wiedzialem ze tak bedzie uderz w stol a nozyce sie odezwa hehe tylko czekalem az napiszesz ze marudze No nie wiem ja mowie co uwazam z tego co juz sie nauczylem o fotografii

I ze od razu bedzie jazda jak skrytykuje
heh
Emilce rady sie przydadza
hehe 
han350 napisał(a):Jej tak bedziesz slodzic Flajka to w kompleksy wpadnie i co
han350 napisał(a):A swoich nie wrzucam bo dla siebie jestem tak surowy ze kazde jest do niczego wg mnie
han350 napisał(a):I sama jestes mala hehe

Calkiem przypadkowe i na moje wyszlo niezle...

u mnie zaslania jak zaloze tulipana
Ja uwielbiam bawic sie z glebia ostrosci i dlugim czasem naswietlania co daje efekt rozmazania
Co do aparatu to cyfrowka (przynajmniej moja) mam te same opcje jakie w lustrzance tyle ze jakosc zdjec inna i niektore funkcje nie sa tak rozszerzone.

Mam pomysl na fotke tylko nie moge jej wykonac... Potrzebuje modela (najlepiej modelki:P ). To ma byc zdjecie portretowe a za postacia chce uwiecznic ruch uliczny przy dlugim naswietlaniu czyli postac bedzie ostra a za nia beda rozmazane swiatla samochodow (co bedzie wygladac jak biale kreski pewnie wiecie jak wyglada ten efekt)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość