A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
A wiec cos o tej produkcji, jesli chodzi o moja osobe zaskoczyla mnie bardzo pozytywnie nie znam wykonawcy byc moze ktos sie pod tym pseudo ukrywa. Ale NIektore sample przypominaja mi troche Dash Berlin i ogolnie klimat podobny to Till The Sky Falls Down
Ciekawe dzwieki wysttepuja w tej produkcji i taki dziwny zatloczony lekko damski vocal ktory nadaje tajemniczosci tej nucie jeszcze bardziej. Numer do sluchania tylko na PELNEJ parze czyli moi drodzy glosniki FULL
Ostatnio edytowano 2008-09-25, 09:24 przez CaLi, łącznie edytowano 3 razy
Edit:
Kawalek znam i lubie od 10 kwietnia z ASOT 347 Jednak tutul nie zapadl mi w pamiec. Co ciekawe w ASOT 2008 nazywa sie pelniej: Ohmna - Satori Waterfalls.
Jednak mp3 jest rekompresowane i jakosc nie powala. Ale da sie spokojnie sluchac
Nutka spokojna. Ohmna trzyma poziom. Polecam. :-)
Ostatnio edytowano 2008-09-25, 09:34 przez Atlas, łącznie edytowano 1 raz
ooooo juz jest :-D serdeczne dzieki Cali :-)
i edytka:
no to jest to tak samo jak Atlas slyszalem juz od 10 kwietnia i czekalem do dzisiaj :-) swietna nuta oczywiscie 10/10 :-D
Ostatnio edytowano 2008-09-25, 10:07 przez kanar, łącznie edytowano 1 raz
edit: To zupelnie inny klimat niz w "The Sun'll Shine". Bardzo podoba mi sie to ze kawalek ma w sobie sporo ciekawych smaczkow i dzwiekow a delikatnie przeplywajacy tu i uwdzie wokal dodaje calosci klimatu. Nie jest to latwa i przystepna produkcja jednak jesli ktos wslucha sie to na pewno bedzie w stanie docenic ten utwor 4/5
ps. polecam odwiedzenie myspace tego artysty
Ostatnio edytowano 2008-09-25, 22:11 przez tifik, łącznie edytowano 1 raz