DJ Tatana - Chi Mai
320 kbps
17,4 MB
7:38 min
speedyshare:
[hide]tatana[/hide]

Moderator: Moderator

Oryginalne brzmienie.
 Oryginalne brzmienie.
![cwaniak ;]](https://www.forumomuzyce.pl/images/smilies/cwaniak.gif)

ale polecam ciekawie 10/10  ;-)
  ale polecam ciekawie 10/10  ;-)

Nynka napisał(a):Atlas napisał(a):PS w id tagu gatunek muzyczny wpisano jako Prog.House
a jakbym tam wpisala dance, to tez bys sie przyczepil ?mi to bardziej pod tech-tres pasuje. ale moge sie mylic.

ale tez blizej mi pasuje tech-trance niz prog-house.
 ale tez blizej mi pasuje tech-trance niz prog-house.

2:59
 2:59  :-o  :-o  :-o  :-o  :-o  :-o  :-o  kojarzy mi sie to z jakims motywem z muzyki klasycznej, ale teraz nie pamietam jakim / 3:36  :-o  :-o  :-o / daje bez watpienia 11/10. myslalam ze to jakas nuda bedzie, tymczasem jestem milo zaskoczona, dzieki za UP
  :-o  :-o  :-o  :-o  :-o  :-o  :-o  kojarzy mi sie to z jakims motywem z muzyki klasycznej, ale teraz nie pamietam jakim / 3:36  :-o  :-o  :-o / daje bez watpienia 11/10. myslalam ze to jakas nuda bedzie, tymczasem jestem milo zaskoczona, dzieki za UP 

ocena later ;-) /Edit: hehe smieszny motyw w tym tjunie ;-) ale nawet pasuje do tego numeru
 ocena later ;-) /Edit: hehe smieszny motyw w tym tjunie ;-) ale nawet pasuje do tego numeru  i dosc fajne wejscie nuty, ocena 9
 i dosc fajne wejscie nuty, ocena 9

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości