A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
Gomez, Nitrous Oxide fan, Markus Schossow fan, bardzo duzo udziela sie na forum, jeden z mlodszych jego uzytkownikow, bardzo pomocny, rowniez zasluzenie trafil do elity... wiecej nie moge powiedziec pewnie spoko kolo jak prawie kazdy z asot.pl (Trance sluchaja tylko spoko ludzie )
Stephansky fajny avatar a sig tez...Bardzo spokojny uzytkownik...Gadam z nim czasem na gg,fajnie sie z nim rozmawia...Czesto udziela sie w SBoxie...Na pewno zasluzenie trafil do 'elity'
Nayaa... pewna siebie, wyraza wprost to co mysli, nie lubi kiedy sie jej cos narzuca, przejawia pozycje dominujaca A przy tym inteligentna, bystra i niezwykle urocza Specjalistka od kredytow, wolny czas lubi spedzac w klubach ze znajomymi... najaktywniejsza kobieta na forum
joy17 to spoko koles jako pierwszy na tym forum nagral amatorskie sety, ktore nie krzywdza uszu, ani duszy osoba zdecydowanie na poziomie, nie przypominam sobie, zeby pisal jakies glupoty...
avatar przypomina mi film Terminator 2: Judgment Day hehe
Ty mi to nie biadol o filmach bo i tak gladasz tylko Teletubise (zart :-) :-) )
ogolnie spoko pisze sensowne posty i ogolnie widze ze pilnuje i to bardzo swoich slow tak aby nikogo nie urazic.....
przyznam sie, ze wlasciwie nic nie wiem o moim przedmowcy przejrzalem jego posty, ale nic szczegolnego nie dostrzeglem heh jednak widze, ze na tej 5 stronie tematu zawyzam srednia wieku
No to juz nie bedziesz zawyzac:)
Atlas co moge powiedziec o tej osobie! Jest w moim wieku pomogl 29 razy Wychodzi na to ze dobry z niego czlek:D Ma sliczne imie Daniel:)