A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
Siedze... leze... mysle... bo czasmi czlowiek zostaje sam... bo czasami nawet przyjaciele zawodza... bo czasami osoba ktora sie kocha zawodzi... a rodzina? moze chociaz oni nie sa tacy jak wszyscy... moze... zycie....
Tak mi sie zebralo to chociaz tu sobie ulze... dobranoc
Najpierw gralem w PokerStars a pozniej... Sunny Tales - Chill Versions, sluchalem i myslalem o tym o tamtym... tak poprostu :-( :-|
[ Dodano: 2008-10-18, 04:16 ] Tradycyjnie pustki myslalem ze w wakacje ludzie baluja a w roku szkolnym/akademickim ktos bedzie ze mna siedzial po nocach ale chetnych brak
Siedze i sobie sciagam nutki. Przed chwila skonczylem gadac z kumplem. Oczy mi sie kleja, chyba ide zaraz spac. Wlasnie slucham "Daniel Wanrooy - Phenomena", fajne progresywne brzmienie. Powalilo mnie na lopatki. Nokaut = Dobranoc.
Ja nadrabiam tygodniowe zaleglosci.. sporo singli, masa audycji.. czyli jednym slowem TR I tak minely 2 godzinki.. reszta jutro bo zamykaja mi sie oczy.. dobranoc tym co jeszcze nie spia