Moderator: Moderator

A potem ten basik i roziwja sie transik, a gitarka to juz wprost genialna byla... Odplynalem. 9/10
Ĺliczny vocal, fajna melo. Z optymizmem podchodze do nastepnego utworku
8,99/10
Niezbyt mi ten kawalek podszedl... macie racje takie wycie a melodja tez nie jest zbyt ciekawa. Chociaz ta gitarka gdzies tak w 4:20 na krotko ale daje nawet rade
Ogolnie utworek fajnie wkreca, jednak malo w nim trance... ale takie odbiegi troche od zwyklosci tez sa potrzebne. Wedlug mnie kawalek jest przepiekny nie wiem czemu Armin promowal album utworem "Going Wrong". Ten utworek tez jest taki radiowy a tym samym przepiekny. 9/10
Ogolnie utworek taki dosc troche mi vocal nie przypasowal. Ale jak sie rozkreca to juz zawija do konca
8/10
No cholera mogl go troche wyciszyc zeby sie wkomponowal w calosc. Gdyby nie to nuta by byla jedna z najlepszych a tak to daje tylko 9/10 Hehe ale przez teraz to mi to zostalo w mozgu, motyw charakterystyczny: puk puk
To sie nazywa vocal
Refren i ten glos to jest poprostu swietne.
I given you everything
Chyba tak to leci nie 

B0BS0N napisał(a):3. Unforgiveable - swietny utwor. Mily do posluchania. Jaren jak zwykle okazala klase. Do tego piekna melodia. Super. 10/10
4. Face To Face - ten utwor jest moim zdaniem najlepszy z tego albumu. Ĺwietny klimacik, przypominaja sie najlepsze lata dla trance. Pianino wgniata w fotel10/10
8. Rain - i tu mamy kolejny swietny utwor, zajedwabista melodia, niesamowicie wkreca, do tego ladny wokal. 10/10
wisnia118 napisał(a):a czy kto ma podzielone to na tracki a nie w secie??

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość