Moderator: Moderator
z tymi wymaganiami myslalem nie raz, ale to wcale nie jest takie proste... na dobra sprawe, gdyby nie bylo ustalonych minimalnych zasad przydzialu do grupy, nie byloby takich sytuacji, ze ktos dazy do 150 postow tylko po to, aby dostac VIPa.

CaLi napisał(a):Widze ze sugerujesz sie tylko rozkazami vipow modow i calej reszty a z nami jakos sie nie liczysz
Rozkazami... znasz wogole pojecie tego slowa? Zabrzmialo to wrecz smiesznie. W kazdym topiku bylo po ponad 20 wypowiedzi. Cos Ci powiem, zamiast zastanowic sie, co ew. poprawic w tych dzialach, albo stwierdzic nawet, ze wogole to nadaja sie do kosza, to Ty wolisz wypominac mi to jeszcze pewnie przez tydzien, pomimo ze przyznalem, ze "moze troszke polecialem" i dalej uzasadnilem, skad taka decyzja. To co mam jeszcze zrobic, przeprosic oficjalnie na forum czy skasowac dzialy. Nie pisalbym wogole w ten sposob, gdyby nie to, ze sama zalozylas pare dzialow, o ktorych dowiedzialem sie dopiero po fakcie, szczegolnie ten z audycja czy tez rozbudowa Off Topic - pokaz mi watek w dziale Admin, albo fragment naszej rozmowy GG. Wynika z tego, ze jak Kali ukrasc to dobrze, ale jak Kaliemu ukrasc, to zle. Na koniec dodam jeszcze, taaaak, zalezy mi przede wszystkim na scislej wspolpracy z Wami, zeby decyzje byly podejmowane wspolnie, to przeciez jasne jak slonce... ale to wymaga najpierw zgody tu i teraz. Mam nadzieje, ze ten spor zakonczymy w tym miejscu i wreszcie uslysze o Twoich zastrzeniach odnosnie nowych dzialow ;-)

CaLi napisał(a):Ale co piszesz dyrdymaly co bylo kiedys

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość